A hősök köztünk élnek, Galamb Alex és felemelkedésében nagy szerepet játszó tanára

Megosztás

BAZ megye leghíresebb és egyben legnépszerűbb roma pékje igazi példakép a cigányság körében és már országos szinten is. Galamb Alex pedig sosem feledkezik meg arról az emberről, akinek felemelkedését és sikereit nagyrészt köszönheti, volt osztályfőnökéről.

A hétvégén volt 7. éve hogy Alex részt vett a Pék Szakma Kiváló Tanulója Versenyén Nagykőrösön. A részletekről az érintett számolt be a Sütni Jó! alapítvány közösségi felületén. “84 % lett a komplex vizsgám, így mentesültem a vizsgák alól! Ezt a nagyszerű eredményt nem sikerült volna elérnem nagyszerű tanáraim nélkül, a Debreczeni Márton Szakközépiskolában.

De egy tanárt ki kell emeljek, aki minden áldott nap azon fáradozott, hogy a legjobb legyek a versenyen és aki ugyanúgy szereti a pék szakmát, mint én. Ez nem más mint volt osztályfőnököm Szalai Lászlóné. Köszönök tanárnő mindent!” – fejezte ki háláját Alex, aki sosem felejti el, honnan érkezett. Pályája azóta is töretlenül ível felfelé, barátságos, gyermekeket segítő természetét nem volt nehéz felfedezni. Csak így tovább, Alex!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek